Limba română, întrebare adresată de aadamache71, 8 ani în urmă

redacteaza o pagina de jurnal in care Verbul , personajul narator sa relateze o intamplare cu rol educativ in care a fost implicat va rog​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Danuris
1

Răspuns:

astăzi 24 0ctombrie ora...( îți alegi tu o ora)

Merg alene pe o poteca dintr un parc gândindu-mă la cele întâmplate în ultima perioada. Rămăsesem singur pe lume cu câțiva ani în urma tot gândeam ca am sa reușesc cumva sa ies din situația asta, dar azi credeam ca dacă voi trece de ziua asta cu siguranță am un rol important în viata. Maine urma să dau un interviu foarte important la o companie. Era ultimul interviu pe care puteam sa îl mai dau. Pana acum nimeni nu voia sa ma angajeze.Pe partea cealaltă a drumului un băiețaș se chinuia sa care doua cuti mari de tot. Era asa de mic în comparație cu cele doua cuti în cât nici maca nu îi vedeai fata. Mi s a făcut mila de el , m am dus la el și m am oferit sa îl ajut. Copilașul îmi spusese ca sta destul de departe de aici dar nu mi a pasat, ori cum nu aveam ce face.

Am mers cu el pana acasă. Pe drum am întrat în vorba și am discutat despre o grămadă de lucruri astfel am început sa ne cunoaștem mai bine. Ajungând acasă ma poftit înăuntru, prima data am ezitat dar pana la urma am întrat. Stătea într-o ca să mare cu o curte și mai mare. Am cunoscut familia baietelului ca re aflasem ca îl cheamă Mihai. Mia mulțumit pentru ca îl ajutasem. Am plecat. Cu timpu m am gândit la cele întâmplate. Speram ca maine la interviul pe care urmam sa îl dau sa pot sa îl iau pentru a avea un mic drum și o posibila șansă de supraviețuire.

Astăzi 25 octombrie , ora...(o scri tu)

Am ajuns la interviu cu o jumătate de ora înainte. Aveam multe emoții. Interviul avea sa mi l ia chiar directorul companiei. Aud cum de la informați ma anunță că eu sunt următorul. Întru în sala și vad ca directorul companiei ere chiar tatăl lui Mihai, băiatule care îl ajutarea cu o zi în urma. Acesta pare la fel de surprins ca și mine. Acesta pare tare incantat sa ma vadă. Spune ca rolul interviului acestui este sa vadă dacă poate angaja persoane și care să poată sari la nevoie. Astfel Acesta îmi da mie postul . În felul acesta puteam sa ma întrețin eram chiar bucuros.

Explicație:

morala bine faci bine gasesti(nu trebuie sa scri și asta)

Alte întrebări interesante