Limba română, întrebare adresată de canalasmariusbeniami, 8 ani în urmă

Redacteaza o pagina de jurnal (minim 150 cuvinte) in care sa scrii cum ca esti castigatorul unui concurs.

URGENT VA ROOOOOG DAU COROANA STELE INIMA FALLOW ORICE VRETI VOI DOAR SA FIE TEMA CORECTA SI SA RASPUNDA CINEVA ACUM IMI TREBUIE URGENNNT VA ROG MULT!!!!.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de baeloroblox
1

Am castigat concursul ;Cel mai bun scriitor

Ma bucur foarte tare ca am castigat a fost putin cam greu dar am trecut cu brio.Am concurat eu cu cativa copiii din alte clase dar eu am fost cel mai bun.Am primi 6 caiete si o carte de citit.Am primit toti o medalie care ne felicita pt participare si Doamna ma, felicitat ca am fost atent la dictarea din concurs.E cea mai frumoasa zi!

Sper ca team ajutat.=)

Răspuns de JsHat
0

12 octombrie

Draga jurnalule,

Astazi este pentru prima oara cand ti-am deschis coperțile și mainile imi tremurau de emotie. Notez aceste cuvinte dintr-o suflare.

Randurile acestea imi amintesc de clipele de dimineata. Pixul era la fel de iute in mana mea si lumea fantasticului ma absorbise cu totul. In jurul meu, singurele fire care ma tineau strans de realitate erau ticăitul ceasului vechi de pe perete si sunetul varfului pixului pe coala.

Cuvintele alunecau in siruri si formau fraze, creând un tablou pe fiecare foaie. Simteam ca incep sa ma pierd, in timp ce secundele treceau pe langa mine, dar, din fericire, a ultimul cuvant notat, am auzit si ultimul "tic".

Atunci am ridicat privirea si m-am detasat de lumea creata. In fata mea scria cu litere ingrosate: concursul "Creatii literare". Apoi, totul s-a incetosat. Nu-mi amintesc nici cand am predat lucrarea, nici cum doua ore s-au dus pe vecie, iar in momentul in care mi-am auzit numele, urmat de "premiul intai", picioarele au urcat mecanic pe scena si mainile au luat diploma fara sa stiu cand. Aplauzele scaldau sala.

Profesoara de romana si mama mi-au zambit din public. Sora mea mai mica striga urari. In acel moment, am realizat ca am castigat.


canalasmariusbeniami: ma poti ajuta te rooooog ți-am dat coroana
JsHat: da te ajut
canalasmariusbeniami: ok mssss mult
canalasmariusbeniami: unde imi trimiti raspunsul
canalasmariusbeniami: poti aici la comentarii
canalasmariusbeniami: ??
canalasmariusbeniami: gata
canalasmariusbeniami: ma mai poti ajuta?????
JsHat: Am rsp la una dintre intrabarile tale
JsHat: scz ca a durat cv, intervenise cv
Alte întrebări interesante