Limba română, întrebare adresată de Charlie372, 8 ani în urmă

Redacteaza o pagina din jurnalul tău personal despre o zi interesanta petrecuta la scoala, de cel putin 150 de cuvinte, care sa cuprinda prezentarea unei emotii unui sentiment din timpul acesteia, o secventa narativa si una descriptiva. Data redactarii jurnalului este 28 septembrie 2021. Va rog cat mai rapid​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kevinciobotaru10
6

Răspuns:

Dragă jurnalule,

Astăzi, 28 septembrie 2021, am mers la școală pentru prima dată după toata faza cu școala online. A fost trist, deoarece a trebuit sa vad școala plină de oameni cu măști.

Trotuarul din fața școlii era delimitat in porțiuni de un metru astfel in cat sa putem păstra distanța, când am intrat în școală un profesor ne aștepta cu o sticlă de dezinfectant, mergând mai departe spre sala de clasă am putut observa că toata podeaua era delimitată ca și trotuarul din fața școlii. În stânga și-n dreapta se zăreau dezinfectante. Când am intrat în clasă, băncile erau distanțate, catedra nu mai era, fusese înlocuită cu o bancă mai mică, așezată în colțul clasei pe care avem, din nou, dezinfectant.

La ora opt au început orele. Eram emoționată. Nu mai știam cum era să ținem o oră de curs fizic la școală. Prima oră a fost limba și literatura română. Mă așteptam să primim din prima oră un test de evaluare, însă nu a fost așa. Aveam ceva emoții pentru acest test, deoarece urma să fie dat din toata materia de pe semestrul întâi, practic era ca o teză. Doamna profesoară a preferat ca prima oră să fie o oră de reintroducere în ceea ce privește școala fizic. La toate orele am stat de vorbă despre parerea noastra cu privire la mediul online și nelămuririle/problemele pe care le-am întâmpinat în acest mediu.

A fost o zi de neuitat, o zi de dezbatere și o zi care să ne încurajeze pentru semestrul ce urmează.

Explicație: sunt 253 de cuvinte


Charlie372: mersi mult
kevinciobotaru10: cp
Alte întrebări interesante