Limba română, întrebare adresată de AndreiPaul, 9 ani în urmă

Redacteaza o scrisoare (10-15 randuri) care sa se adreseza fie profesorului tau preferat,fie celui de la care ai cele mai putine asteptari.(Poti scrie lucruri care iti plac ,pecare le-ai schimba sau pe care le-ai inbunatati).

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 123Madalina123
33
Dragă profesore,

Iți multumesc pentru ca mai învățat tot ce stiu acum.
Ce mi-a plăcut cel mai mult la dumneavoastră a fost ca ați avut mereu răbdare,chiar daca uneori nu am învățat sau v-am deranjat orele.
In schimb nu mi-a plăcut ca uneori ne-ati certat.
Oricum va multumesc foarte mult! Sunteți cel mai bun profesor!
VA MULTUMESC!

123Madalina123: Vă multumesc*
AndreiPaul: c-am scurta,multumesc oricum
Răspuns de Salvatorul2017
21
Domnule Diriginte
Ma numesc Stanciu Vasile sunt un fost elev de.al dvs si doresc pe aceasta cale să va multumesc pentru ca intotdeauna mi.ati vrut binele. Sunteti o persoana deosebita, si meritati tot respectul meu. Dacă nu erați dvs care sa ma îndrumați, sa ma sfătuiți, sa ma îndemnați, nu ajungeam ce sunt astăzi. Eu sunt medic la un spital din Bucuresti.
Experienta de profesor mi.ati impartasito si mie si niciodata nu ati ezitat sa ma ajutati cand am fost la nevoie. Si acum imi aduc aminte cum veneati la banca mea si ma întrebați dacă am inteles lectia, iar de nu înțelegeam, ramaneati dupa ore si imi explicații ce nu am inteles. Faptele dvs au rămas adânc înfipte în inima mea.
Cu multă stima si respect, al dvs fost elev, Stanciu Vasile!
Alte întrebări interesante