Limba română, întrebare adresată de elenalee827, 8 ani în urmă

Redacteaza o scrisoare adresata bunicilor tai, in care sa rememorezi cele mai frumoase momente traite alaturi de ei. Respacta conventiile de redactare a scrisorii. Ajutati-ma va rog, in 10 minute ies din casa si trebuie sa o termin.. VA ROG​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexandra36458
1
Imi amintesc momentele in care afara, pe cer, era un soare stralucitor. In ziua aceea am hotarat impreuna cu parintii mei sa va facem o vizita pentru a va ajuta sa culegem capsunile din gradina voastra foarte mare.
Cand am ajuns, am fost intampinati de cainele vostru foarte frumos si cu o blana pufoasa.Cand am ajuns in gradina am inceput sa va ajutam prin a culege capsunile foarte coapte, rosii si frumoase. Dar eu fiind mai mic(a), in loc sa culeg capsunile, obisnuiam sa le mananc, dar nu m-am bucurat prea tare de moment pentru ca atunci ai venit tu, bunico. Atunci ma certai cat timp bunicul si parintii mei sa radeau de felul in care mancam capsunile pe ascuns! Ma bucur ca am trait acele momente frumoase impreuna cu voi, si doresc sa ne facem cat mai multe amintiri frumoase in continuare!

Sper ca te-am ajutat!

elenalee827: mulțumesc mult!❤️
Alte întrebări interesante