Limba română, întrebare adresată de opreamario92, 8 ani în urmă

Redactează o scrisoare adresată unui prieten în care să surprindeți emoțiile simțite în timpul unei călătorii. Includeți scrisoarea voastră structuri narative descriptive și explicative. (cel puțin 20 de rânduri)​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de otiliapavel29
9

Răspuns:

Dragă Andreea( sau alt nume pe care vreii tu să îl pui)

       Am avut cea mai frumoasă călătorie și voiam să îți împărtășesc și ție cât de minunat a fost și cât de bine m-am simțit. Prima dată am făcut un popas la o cabană undeva în inima pădurii, un loc fără semnal și internet. Unde am petrecut cateva zile. A fost uimitor să privesc apusul de pe acea culme înaltă și împădurită. M-a făcut să mă simt atâta de minusculă într-o lume așa de mare și misterioasă. Era un aer curat, rece și ușor înțepădor din pricina iernii care urmează să vină. Și cum priveam la cerul care dintr-un pastel de culori aprinse se stingea încet, fiind cuprins de un întuneric înfiorător. Am intrat în cabană, unde focul ardea liniștitor. Fiind obosită mă decisesem că artrebui să mă odihnesc deoarece ziua următoare avea să fie lungă și extenuantă. Cănd am închis luminile am simțit un fior știam că nu sunt singură în acea pădure plină de vietăți și tot gândindu-mă la asta am adormit.

      Dimineața când m-am trezit soarele pătrundea în toată cabana, iar când m-am uitat pe fereastră o negură deasă inconjura ținuturile din jur, iar pe jos  era un voal alb care acoperea pământul. Mă simțeam atât de bine în acel loc încât am decis să mai rămân acolo încă câteva zile iar apoi să mă întorc acasă.

    Acel loc a fost unul de vis, care m-a ajutat să mă deconectez de la orice gând, orice lucru care mă neliniștea și m-a ajutat să mă regăsesc și să îmi limpezesc mintea. Aș dori foarte mult să mergem împreună în acel loc ca să vezi și tu farmecul acelui loc.

                                                                Cu mult drag (numele tău)

Alte întrebări interesante