Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Redactează o scrisoare,de 10-15 rânduri,pe care Micul Prinț i-ar trimite-o unei flori și în care i-ar prezenta pãrerea sa despre rolul spinilor.

Vă rog repede!Dau coroană!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Draga Margareta,
În scrisoarea aceasta as vrea sa iti spun ca ar trebui sa o educi pe floarea mea sa fie mai altruista.Dar altul este subiectul...Trandafirul este o floare frumoasa ,mare și roșie ca focul.Totusi am o întrebare. De ce are țepi?Eu mă gândesc ca îi are deoarece se apără de cei care o rup.Am citit o legenda despre ea apoi am căutat în alte locuri și așa mi-a zis.Tu ce spui?
Cu drag,Micul prinț
Răspuns de marcela16
4
Dragul meu trandafir
Îți scriu această scrisoare pentru a-ti aduce un elogiu frumuseții tale care nu contenește să mă surprindă de fiecare dată. Ești cea mai frumoasă floare, ești simbolul purității și al iubirii sincere. Mă încânți și mă farmeci de câte ori te privesc. Ador până și spinii tai, cu care tu te aperi de cei care vor sa-ti facă rău. Este singurul tău mod de a te proteja astfel încât nimeni să nu îndrăznească sa-ti rupă frumoasa floare. Mă declar îndrăgostit pe veci de tine pentru că nici o floare în lume nu-ti întrece frumusețea răpitoare.

marcela16: Asta cred și eu!
marcela16: Mulțumesc
Alte întrebări interesante