Limba română, întrebare adresată de Anonim543658Y, 9 ani în urmă

Redacteaza o scrisoare de 10-20 rânduri adresată unui prieten in care sa prezinti farmecul unei zile petrecuta împreună cu bunicii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de barcealuciana78
0
 Draga Ana ,
      Astazi am plantat flori in gradina impreuna cu bunicii mei . Am ajutat.o pe bunica sa faca o placinta cu mere .Am fost plina de faina pe fata ! M.am jucat leapsa cu bunicul . 
  A doua zi bunicul a decis sa mergem la film , iar bunica  a vrut la circul ,,BELLUCI,,   asa ca am decis ca astazi sa mergem la film si maine la circ.  Am plecat la film , dar noi nu am decis ce fel de film vrem sa vedem asa ca bunica s.a  gandit sa vedem filmul ,,Clopotica ,, .
 Dupa ce s.a terminat filmul am plecat acasa .Odata ce am ajuns acasa s.a lasat seara . Eu si cu bunicul am iesit in gradina ca sa udam florile. Dupa ce am udat florile ne.am dus in casa ca sa ne pregatim de culcare. 
    A treia zi cand am ajuns in fata cortului de circ gardianul ne.a spus ca s.a inchis.Bunica fost tare suparata,dar eu ma.m gandit sa mergem la patinuar. Bunicul a spus ca se duce acasa. Dupa ce a plecat el eu si cu bunica ne.am dus la patinuar . A fost minunat !


barcealuciana78: sper ca te.am ajutat
anonimousGirl: o zi..nu 3
barcealuciana78: pai poti sa modifici si tu
barcealuciana78: are ceva sau?
Anonim543658Y: Nu,este ok mersi mai ajutat mult
Răspuns de anonimousGirl
2
26.01.2017
Draga (numele prietenului)

Iti scriu aceasta scrisoare ca sa iti povestesc cum am petrecut ziua de ieri alaturi de bunicii mei.
Toata ziua am petrecuto cu ei jucandu-ma si facand diferite lucruri foarte intesante.Dar ca sa ma rasplatesc si eu,iam ajutat la treaba prin casa si prin curte.Seara,eu,bunicul si bunica ne-am acufundat in cartile de povesti ale bunicilor.Cartile erau vechi si prafuite de praful care umbla de colo colo.Am luat cartea in mana si iam rugat pe bunici sami citeascq o poveste.Au inceput sa citeascq povestea uar e

anonimousGirl: Au inceput sa citeasca povestea,iar eu simteam ceva fermecator de parca eram si eu in poveste.
De la (numele tau)
Alte întrebări interesante