Limba română, întrebare adresată de madpianist, 9 ani în urmă

Redactează o scrisoare de 15 rânduri prin care să atragi atentia autorităților despre starea padurilor din zona ta.MULȚUMESC.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mirunamiru12
1
Buna Ziua,va vreau sa adresez aceasta scrisoare despre protojearea padurilor!
Din zi in zi paduriile dispar mai repede decat te astepti,taierea padurilor aduce la o planeta saraca ,la o planeta uscata ,fara viata si stiti ce inseamna  o planeta fara viata?Inseamna ca nici voi nu ati mai fii!
Un om pare nevoie de multi pomi pentru a respira,dar daca voi permiteti distrugerea padurilo ,noi de unde ne mai luam oxigenul?De unde ne mai luam aerul curat si proaspat?Pomii ne dau sanatate,energie.
Distrugand padurile ne distrugeti pe noi,pe voi,pe toata lumea...distrugeti o lume intreaga.Poate acum nu va dati seama de taierea padurilor,poate nu bagati de seama cat de importante sunt aceastea pentru noi, dar mai ales pentru ANIMALE ,acolo traiesc ele,acolo este viata lor,dar cu timpul o sa va dati seama de greseala voastra ,si o sa vedeti voi,cu ochii vostri cat rau a-ti facut.
In concluzie distrugeti OAMENII,ANIMALELE,PLANETA,TOT!
Lasati defrisarea padurilor si haideti cu plantarea!


madpianist: Mulțumesc frumos!!
Răspuns de Daryy1iiiii
1
Bună ziua, vreau sa va anunț ca tăierea copacilor cresc anual ,viețuitoarele mor, aerul curat scade , iar voi nu observați ăsta, nu observați ca în câțiva ani pădurile vor fii goale, voi ve-ți avea aer curat? Va-ti întrebat asta? Normal ca nu ați favuto, va gândiți doar la voi și la cea ce vreți sa reușiți, foarte des văd autoturisme cu lemne, dar va gândiți ca de la acele lemne, când le transportați voi sa realizați ceea ce vreți, pot costa viata a milioane de persoane? Ei bine da, am văzut zeci de accidente cu autoturisme care au scăpat trunchi ai copacilor, iar acei trunchi de copaci au agravat lumea? Au CRESCUT accidentele? Ei bine, mai gândiți ca la ceea cereți sa "realizati"!!!

madpianist: Multumesc mult!
Daryy1iiiii: npk
Alte întrebări interesante