Limba română, întrebare adresată de gabrielamihaeladanci, 8 ani în urmă

redactează o scrisoare de o pagină către sponsor in care sa spui lucruri despre viața ta​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Domnule director,

Bună ziua, eu mă numesc......elevă la liceul de matematică din același oras unde aveți și dumneavoastră o firmă de succes.

De curand eu am văzut la televizor un reportaj în care ați spus că firma dumneavoastră face sponsorizări pentru elevii care învăță foarte bine și ai căror părinți sunt fără resurse financiare.

Domnule director, cu bucurie eu pot să vă spun că învăț foarte bine, dar în același timp sunt foarte tristă pentru că părinții mei nu îmi pot cumpăra o orgă, un microfon și un laptop.

Îmi doresc atât de mult toate acestea, încât aproape că mi-am pierdut somnul tot gandindu-mă că nu le voi putea avea niciodată.

Acum, de când am văzut emisiunea la TV, speranța mi-a revenit în inima mea. De ce?

Eu de mică iubesc muzica și toată lumea îmi spune că am o voce foarte frumoasă și deja am cântat la serbările din școală.

Visul meu este să devin cîntăreață de muzică populară, dar cum nu sunt la un profil se muzică, eu nu pot să mă perfecționez decât singură, acasă, după orele de școală.

Domnule director, vă rog din suflet să mă sponsorizați cu suna necesară pentru a-mi cumpăra aceste obiecte, care pe mine mă vor ajuta enorm în a învăța totul despre muzică. Dacă voi avea bucuria să acceptați cererea mea de sponsorizare, mă voi interesa apoi cât va fi toată suma.

Drept mulțumire, eu vă voi invita gratis la concertele mele, unde voi pomeni mereu numele dumneavoastră și al firmei.

Aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră la adresa de pe plic.

Vă mulțumesc, cu deosebit respect, .....

Alte întrebări interesante