Limba română, întrebare adresată de alexandramihaela2001, 9 ani în urmă

Redacteaza o scurta naratiune de 10-15 randuri in care sa prezinti o intamplare petrecuta vara ,pe malul unul lac in care cresc stiuci.❤

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ralu64
3
Vara trecuta am fost la pecuit cu tatal meu.
El are o multime de ustensile de pescuit si se pricepe dar eu inca sunt amator. Eram pe malul lacului si stateam la umbra unor copaci aveam unditele in apa si asteptam sa prindem pestele. Eu am vrut sa vad cum e sa pescuiesti stiuca si am incercat sa deprind aceasta tehnica diferita de prinderea altor pesti. Se arunca momeala formata dintr un pestisor fals din plastic si apoi se mulineaza firul pana stiuca crezand ca acesta este real il prinde. Am aruncat si cand sa mulinez acul s a prins in ceva sub apa. Am tras cat am putut de undita dar nu a cedat si tatal meu a incercat sa rezolve problema dar nu s a putut. Am umflat micuta barca care o aveam si cu greu am mers pe fir reusind sa l desprind de acolo. Pescuitul a fost reluat cu mai multa prudenta si in cele din urma am prins o stiuca. Cu greu am reusit sa o scot la mal pentru ca aceste era abrupt. Am scos stiuca si a incercat sa scot acul din botul ei alungit. Nu am stiut ca ar trebui un cleste si am bagat degetele probabil gresit ca am fost muscat.
Acest peste are dintii ca niste ace dar marea problema este ca dintii sunt facuti ca prada sa nu scape. Durerea era asa mare vroiam sa scap cu orice chip de ea si cu ajutorul tatalui meu am reusit cu greu sa mi scot degetul prins. Neatenti avand degetul ranit nu am dat importanta pestelui care scapat de carligul taiat cu un patent a facut o frumoasa saritura in apa.
A urmat o cearta buna de la tata dar se pare ca am acumulat experienta.
Data viitoare voi stii ce am de facut.

alexandramihaela2001: Ms
Alte întrebări interesante