Limba română, întrebare adresată de dutastefan071, 8 ani în urmă

Redacteaza o scurta naratiune de 150-250 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare reală sau imaginara cu un sarpe

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Desteapta20007
1

1. O mica dorinta:

Vreau coroana deoarece e mult de scris.

2. Raspunsul:

               Ionut si sarpele

Ionut este un copil de 11 ani din Cluj,el adora serpii! Ziua lui este pe 24 Iunie,iar astazi este 17 iunie cea ce inseamna ca ziua lui e peste o saptamana. Parinti lui Ionut nu stiu ce cadou sa ii cumpere lui Ionut asa ca au decis sa il spioneze. Au pus un microfon in camera lui Ionut. Ionut ajunse de la scoala parinti lui asteptau ca el sa mearga sa isi faca temele ca sa il poata asculta. Ionut merse la el in camera,iar parinti lui pornira microfonul. Telefonul lui Ionut suna,era cel mai bun prieten al lui Erich. Cei doi vorbira la telefon despre ziua lui Ionut:

-Ce mi-as dori un sarpe de ziua mea...parintii mei nici nu m-au intrebat ce vreau de ziua mea dar nici nu le voi spune,daca vor auzi ca vreau un sarpe ma vor certa...,spuse Ionut.

Parinti lui s-au gandit ceva timp si decisera sa ii ia un sarpe. Este ziua lui Ionut,el isi deschide cadoul fara nici o speranta si gaseste un sarpe. Ionut fusese atat de fericit! Nu stia cum sa le multumeasca parintilor lui. 'Cel mai bun cadou' spuse Ionut.

Sfarsit!

Despre compunere:

Am inventato pe loc,deci imaginara. Este naratiune dupa cum observi. O compunere narativa este o compunere in care autorul/oricine povesteste o intamplare si exact asta e compunerea. Contine 203 cuvinte,ai zis 150-250.

Cuplacere!


dutastefan071: Multumesc mult, ți-aș da coroana dar nu stiu cum
Alte întrebări interesante