Limba română, întrebare adresată de catalin3000, 8 ani în urmă

redacteaza pe o pag un text pe o tema din viata clasei tale dau coroana daca se respecta spatiul. va rog urgent


violeta20042: Cati copii sunteți în clasă?
catalin3000: mas mult

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de violeta20042
18
Dacă nu ai înțeles să îmi zici!
Sper ca te-am ajutat și că îți place!
Anexe:

catalin3000: ms mult you are the best (sper ca stii engleza
violeta20042: Stiu engleza! Thank very much!
violeta20042: Pardon. Thank You very much!
Răspuns de Abcdef231
23
Tema abordată: Importanta relațiilor de prietenie între colegi

Școala reprezintă un factor foarte important din viața unui om, întrucat, ea te pregătește si îndruma pentru viața ce va urma. Mai demult, școlile nu erau obligatorii însă, pe vremea lui Ioan Cuza, învățământul primar a devenit deja gratuit si obligatoriu. Totuși, dacă este așa importantă, v-ați întrebat de ce multi elevi nu o îndrăgesc? De ce oare fug de ea? Eu, alături de clasa mea am abordat acest subiect si după câteva cercetări am aflat multe lucruri despre acest ,,fenomen".

Este important sa fim niste elevi buni si conștiincioși, însă la fel de important este să ne creăm o relație de prietenie între noi, colegii întrucât, altfel vor exista multe conflicte, certuri si chiar bătăi. In clasa mea, de exemplu, suntem un colectiv foarte mare si unit, suntem în număr de trei de elevi, dintre care optsprezece fete si doisprezece băieți, însă suntem un colectiv in care, putem vorbi diferite lucruri si cere uneori sfaturi. Atunci când unul dintre noi ia o nota slabă, nu râdem, încercăm să îl ambiționăm si ajutăm pentru ca data viitoare sa nu se mai întâmple.
Totodată, o relație de prietenie in clasă constituie si un echilibru pe viitor întrucât, de exemplu vrei un doctor bun, mergi la colegul deoarece știi că este bun in meserie si cinstit. Dacă ne facem o astfel de relație, pe viitor vom avea norocul de a avea prieteni la care sa apelam sau care sa apeleze la noi iar, la întâlniri vom putea sa ne povestim cat de minunat a fost când eram colegi si cate năzbâtii am avut împreună... să ne destăinuim amintiri plăcute, frumoase.

O clasă unită este o clasă care nu se va destrăma niciodată, mereu ne vom aduce aminte si vom rade când vom vedea sau auzi năzbâtii sau întâmplări petrecute pe parcursul anilor școlari.

catalin3000: sorry dar prea lunga oricum thx
Alte întrebări interesante