Limba română, întrebare adresată de joitaionel, 8 ani în urmă

Redacteaza planul unei compuneri,pornind de la titlul colega mea de banca
Introducere ,cuprins ,încheiere


Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denizz67
6
Colega mea de banca

(Introducere:)
Pe colega mea de banca o cheamă Daria.
(Cuprins:)
Colega mea de banca este foarte isteață. Mereu ma ajuta cu temele, și îmi explica lecția dacă nu am inteles-o. Ea are ochi caprui, parul creț și negru, iar înfățișarea ei bucura toată clasa. Ea este o prietena buna și cu siguranța prietenia noastra va tine toată viata. Ia note mari și este una dintre cele mai bune eleve din scoala.
(Încheiere:)
Colega mea de banca este cea mai tare!
Răspuns de carmen677
4
Colega mea de bancă
( introducere)
Sa incepem... colega mea de banca este o persoana foarte linistita , care ma ajuta la nevoie, sau cand am o nelamurire. Discut totul cu ea , de la teme si scoala, la jocuri , desene sau carti. Si sa nu uitam , nu este egoista , mereu vrea ca lumea sa fie una perfecta fara certuri. Colega care imi este mereu alaturi o cheama ( numele colegei tale).
( cuprins)
Ma bucur ca am cunoscut o , nu stiu ce ma faceam fara ea . Imi place foarte mult caracterul ei adica chestia care ma impresionat cel mai tare. Este o persoana cu bun simt si educatie, dar si o persoana haioasa si distractiva. Ea stie totul despre mine. Am mare incredere in ea.. si nu regret asta. Cel mai mult imi place sa ( spui o activitate care iti place sa o placi cand esti cu ea, eu am dat un exemplu) dormim una la alta, adica cui nu i ar place sa stea noaptea treaz cu o colega funny cu care te distrezi de fiecare data.
( incheiere)
Din nou ma bucur ca am cunoscut o si sper ca nu o sa o pierd nici odata. Te iubesc enorm..
Alte întrebări interesante