Limba română, întrebare adresată de Arinalove11, 8 ani în urmă

Redactează textul unei știri , de 80-100 de cuvinte, cu titlul "Toată lumea are de castigat" Vă rog , e urgent!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Chris02Junior
2
Am asculat aseara la radio si la buletinul de stiri, printre altele, s-a spus ca se va incepe o campanie de informare pe plan national a populatiei despre importanta selectarii resturilor menajere si a celorlalte obiecte uzate din gospodarii. Aceasta campanie are ca obiectiv constientizarea populatiei de a selecta resturile menajere si ale celorlalte obiecte care nu se mai folosesc, astfel incat sa fie depuse in containere special destinate pentru: resturi alimentare, recipiente din stcla colorata si sticla alba, separat, ambalaje de carton si ziare, reviste, separat, haine uzate si incaltaminte uzata, separat, baterii si becuri uzate, separat, etc.
  Prin aceasta, s-a spus la radio si este o realitate dovedita ca toata lumea are de castigat: tot ce se arunca din gospodarii va fi reciclat, astfel incat preturile de productie catre consumator vor scadea, consumul de energie electrica pentru fabricarea de noi produse va scadea si in final si efectul nociv de sera se va diminua.
  In foarte multe tari din Europa si de pe alte continente se practica aceasta metoda de zeci de ani, cu efecte benifice pentru mediul inconjurator si, implicit, al sporirii calitatii conditiilor de viata.
  Reciclati, gandindu-va atat la voi insiva, cat si la copiii vostri si la generatiile viitoare! Toata lumea are de castigat.

Chris02Junior: cu placere si alta data :)
Alte întrebări interesante