Limba română, întrebare adresată de mimimimi000222, 9 ani în urmă

Redacteaza un articol cu titlul ,,Vara,in gradina'' .
URGENT!!!!!!! Dau coroana!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TheIonutz
2
vara in gradina

vara in gradina puteti vedea toate felurile de insecte mai ales fluturi si albine. vara poti sa lucrezi in gradini vineri sau sambata. puteti planta trandafiri si multe alte flori specifice verii. in gradina e cel mai bun loc de ati petrece timpul liber sub ciresul inalt sa stai la umbra si sa citesti o carte.
Răspuns de Utilizator anonim
1
                                          Vara in gradina



     Gradina este locul in care oamenii cultiva roadele verii, priemaverii si ale toamnei. Gradina este un loc extrem de pretuiti de bunicii nostri.
     In gradina avem cele mai sanatoase bunurii ale naturii. Fiind cultivate cu mult drag si rabdare mare. Orice om invata si vede lucruri noi. Dar vara, in gradina avem cele mai bune roade lae naturii. Atunci cand oamneii ara in gradina, cand prasesc, planteaza legume sau pomii fructiferii fac un lucru minunat. Ceia ce se afla in gradina noastra este extrem de sanatos fata de alimentele de la magazin care sunt crescute fortat in alte tarii si nu in Romania. Gradina vara este cea mai infloritoare si asa va fi mereu, sanatatea exista numai in gradiniile noastre, iar cei batranii stiu acest lucru extrem de mult, fiidca numai ei stiu cum au muncit de au dus munca pana la capat, ca vara sa aiba roade bune si frumoase. Agricultorii din Romania stiu ce e mai bine pentru natura in gradiniile lor, iar vara arata cel mai frumos.
       
Alte întrebări interesante