Istorie, întrebare adresată de andrei7672, 8 ani în urmă

Redacteaza un eseu argumentativ, de aproximativ 20 de randuri,

in care sa iti exprimi opinia despre urmatoarea afirmatie: Răutatea nu este decât o mască a suferinței. Raporteaza-te atat la textul-suport, cat si la experienta ta personala sau culturala.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de allexiamn
0

Răspuns:

In opinia mea, sustin afirmatia: "Rautatea nu este decat o masca a suferintei".

In primul rand, mereu am observat la unele persoane din jurul meu ca au un obicei de a face misto sau a se purta urat cu alte persoane. Nu bagam de seama si consideram ca doar vrea atentie pana sa imi dau seama ca acea persoana reactiona asa din cauza ca si ea a trecut prin aceeasi situatie, sau pur si simplu are anumite probleme in familie, ceea ce il determina sa faca rau altora pentru a se simti mai bine.

In al doilea rand, ma pot lua exemplu chiar pe mine. Cand eram intr-o stare mai proasta imi venea sa tip sau sa zic cuvinte urate la persoana pe care eram suparat. Astfel am ajuns sa le inteleg mai bine pe persoanele din jurul meu.

In concluzie, prin toate cele expuse mai sus, mi am argumentat opinia in legatura cu afirmatia data, invatatura fiind ca nu ar trebuii sa ne lasam sentimentele negative sa iasa la suprafata in scopuri rele.

Explicație:

nu ai pus si textul suport, dar sper sa te ajute!


allexiamn: persoane* scuze pentru eventuale greseli
Alte întrebări interesante