Limba română, întrebare adresată de iulikutsa, 9 ani în urmă

Redacteaza un eseu cu tema: Cea mai mare dorinta a mea, in care sa itilizezi cit mai multe articole adjectivale

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DanaRozalia
8
  Cea mai mare dorinta a mea este de a reusi sa ajut animalele.Este vorba de animalele domestice, parasite de stapani, dar si de animalele salbatice, a caror viata este pusa in pericol nejustificat prin braconaj sau cele care sunt pe cale de disparitie din cauza faptului ca mediu in care traiesc a fost afectat.
  Problema cea mai mare in cazul animalelor domestice parasite este aceea de a explica  stapanilor celor abandonati ca un animal este un membru al familiei si ca trebuie tratat in consecinta. Astfel, cainele cel agresiv poate fi dresat daca asta reprezinta o cauza datorita careia e abandonat. 
  In cazul animalelor salbatice, cele doua probeme sunt : vanatoare practicata ilegal si poluarea excesiva a mediului. Problema cea dintai isi poate gasi rezolvarea in implementarea unor legi care sa pedepseasca foarte dur vanatorii cei necrutatori. In schimb, problema poluarii in exces este chestiunea cea sensibila a omeniriii. Trebuie sa intelegem ca bunul cel dintai pe care il avem noi, oamenii, este aceasta planeta, si trebuie sa constientizam ca protectia mediului este punctul cel dintai ce trebuie sa se regaseasca in agendele guvernelor de pretutindeni.
  
Alte întrebări interesante