Limba română, întrebare adresată de Danutz102005, 8 ani în urmă

Redactează un eseu de tip argumentativ, de minim o pagină, având ca temă întrebarea: Dacă aş putea călători în timp pentru o zi, unde mi-aş alege să mă joc şi alături de cine?
Minim o pagina

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bratulescuioana
2

Răspuns:

In opinia mea daca as calatori in timp as alege sa ma joc intr un parc de distractii alaturi de cei mai buni prieteni deoarece prietenia este cea mai importanta pentru mine .

In primul rand calatoria in timp mi se pare cel mai interesant lucru deoarece poti vedea ceea ce se va intampla in viitor inaintea celorlalti . Daca mi sar oferisansa de a calatori in timp as alege sa merg intr un parc de distractii unde sunr jocuri de toate felurile pentru ca acolo as sti sigur ca ma voi distra si ca imi va placea . Un parc de distractii pentru mine este locul in care si cei mai mici si cei mai mari se pot juca potrivit varstei lor .

In al doilea rand mi as lua cu mine cei mai buni prieteni deoarece singuri nu te poti distra la fel de mult cum ai putea sa o faci impreuna cu prieteni tai . Impreuna cu ei as incerca toate jocurile de acolo deoarece sunt convinsa ca si ei ar face acelas lucru pentru mine adica daca ei ar primi aceasta sansa si ei mar invita sa vin cu ei .

In concluzie daca as primi sansa de a calatori in timp as merge intr un parc de distractii impreuna cu prieteni mei cei mai buni .

Alte întrebări interesante