Redactează un eseu despre sentimentele la gândul despărțirii de familie.
Răspunsuri la întrebare
Răspuns:
Familia- cel mai de preț lucru pe care Dumnezeu ne-a oferit.
Pentru fiecare familia este un lucru sacru, ceva nevirosimil și important. Ea este locul refugerii noastre, este adăpostul și cuibul siguranței. În familie ne naștem, creștem, ne educăm, dar la un moment dat este nevoie să plecăm. Este un ceva dureros atât pentru părinți, cât și pentru noi, copiii lor. Este un fapt așteptat, deoarece fiecare cânda va pleca din acel cuib plin de dragoste, repspect, încredere și siguranță. Noi trebuie să înțeleg că aceasta e o nouă etapă a vieții noastre, un nou pas, e o încercare a soartei care dorește să ne dezvăluie toate secretele ale tăriei noastre de caracter și să ne dezvoltăm personalitatea noastră. Având noi șapte, treizeci și șapte, șaizeci și șapte sau chiat optzeci și șapte, mereu vom fi cu gândul la familia noastră. Această legătură dintre membrii familiei și noi va fi prezentă mereu în inimile noastre.
Nicicând nu trebuie să ne sfiim să ne iubim familia. Ea este universul nostru din care provinem. Iubițivă familia chiar și dacă nu sunteți aproape de ea.
Explicație:
Răspuns:
Familia este considerata cea mai mare realizare a omului in cadrul vietii. Copii, continuitatea generatiei tale, sunt un prijlej de bucurie iar faptul ca acestia cresc, se maturizeaza, si trebuie sa isi ia ramas bun de la parinti, aduce cu sine sentimente de tristete si melancolie. Ideea ca trebuie sa te desparti de cel care te-a crescut iti produce o suferinta emotionala puternica. Insa despartirea nu trebuie sa fie permanenta. Vizitele si convorbirile lungi telefonice pot umple oarecum golul. Chiar daca membrii familiei nu s-au inteles tot timpul, mereu iti va parea rau cand iti vei lua ramas bun, fiindca ai avut si momente placute, care vor ramane in amintirea ta pentru totdeauna.