Limba română, întrebare adresată de andreimariusalexandr, 8 ani în urmă

redacteaza un text argumentativ de 100-120 de cuvinte pe tema importantei prieteniei la varsta adolescentei

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de xxanny
26

Răspuns:

de ce e bine sa ai priteni la varsta adolescentei?

In primul rand odata cu cresterea in varsta o sa ai cate mai multe griji si un prieten care sa-i spui tot ce ai pe suflet ar fi foarte de folos.

Dar este important sa-ti alegi prietenul corect, sunt multi prieteni toxici care nu iti vor decat raul.

Daca ai prietenul potrivit potrivit este foarte bine. Te poti baza pe el, te inveseleste cand esti trist, iti da sfaturi si te iubeste neconditionat.

La adolscenta un priten poate sa-ti fie chiar ca un frate sau o sora, este important sa stii cum sa va comportati unul cu celalat pentru a nu va jigni prin unele cuvinte.

Răspuns de teodorahappy24
34

Răspuns:

Viata de adolescent este una dintre cele mai grele etape ale vieții.Viata unui adolescent are la baza școala,familia si prietenii.Prietenia in viata unui adolescent ajuta formarea increderii in sine,ajuta la dezvoltare,la comunicarea sociala si la puterea de a ii înțelege si pe cei din jur.Intotdeauna trebuie sa avem grija la prietenii si prieteniile pe care ni le alegem.Acestea pot fi un anturaj gresit pentru noi.O prietenie de adolescent poate fi atat buna cat si rea.Majoritatea prietenilor tradeaza si te lasa la greu,de aceea se spune. ca familia este cea mai buna prietenie.Dar sunt si prieteni care te vad ca un/o frate/sora.Sa fi adolescent este dificil,aici intervine teama de a nu fi judecat gresit, de a nu ramane pe din afara, etc..Cu prietenii ne distram cel mai bine...(si de aici daca vrei mai poti continua tu....a trebuit sa plec si nu am mai avut ideei)

Explicație:

SPER SA ITI PLACA,NU E SUPĂRARE DACA NU ITI PLACE

Alte întrebări interesante