Limba română, întrebare adresată de teonica56, 8 ani în urmă

Redactează un text care sa aibă următoarea introducere:
Era o zi obișnuita de primăvara. Matei hotărî sa facă o plimbare scurta prin pădure, cu gândul de a cunoaște cât mai multe viețuitoare .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de HapciuSughit
2

Răspuns:

Era o zi obijnuita de primavara. Matei hotarî sa faca o plimbare scurta prin padurae, cu gandul sa cunoasca cat mai multe viețuitoare. Acesta l-a invitat si pe prietenul sau Andrei, dar acesta era speriat sa intre in padure.Matei intra singur cu gandul la cat de las este prietenul sau. Dupa un timp acesta aude pasii cuiva in spate. Acesta se uita si-l vede pe Andrei urmarindu-l cu rapiditate. Acestia schimba cateva vorbe si intra impreuna in padure. Padurea se numea"Padurea Verde" deoarece nu se aflau deloc gunoaie in aceasta. Acestia au dat peste o veverita care le-a spus ca ghindele ei au ramas in copac. Acestia i-au adus ghindele, mai apoi au dat de un urs care a spus ca nu ajunge la acel stup plin de miere delicioasa. Andrei s-a catarat, a adus mierea ursului, dar din pacate, a fost intepat de o albina. Acestia au continuat drumul pe cararea cea ingusta pana au dat de un rau cu pesti de toate culorile. Nemo, pestele portocaliu cu alb a spus ca s-a pierdut de mama sa. Acestia au dus pestele la mama lui si au continuat drumul pana la cabana padurarului unde acesta i-a escortat pana la un grajd unde le-a facut cunostinta cu, Calul Roi. Acesta le-a dat un fluier si a spus

,, Cand aveti nevoie de ajutor, fluierati cu acest fluier ". S-au mai plimbat un pic si au dat de o haita de lupi. Acestia s-au repezit spre cei 2 baieti. Dar Matei a fluierat si padurarul a impuscat un lup in labuta. Acestia au plecat rapid si padurarul i-a excortat acasa. A fost o aventura superba si spera sa mai treaca din nou prin asta.

Explicație:

Foloseste idei imaginare!

Sper ca te-am ajutat.

Alte întrebări interesante