Limba română, întrebare adresată de serenaaaavdw, 8 ani în urmă

redacteaza un text creativ de minimum 15 randuri in care sa introduci cuvintele si expresiile selectate. da-i un titlu alcatuit din cuvinte care sa aiba sensuri neobisnuite.

cuvintele/expresiile selectate: flori parfumate,copii razand,muzica vesela, stralucea vesel,zambet bland,copacul inflorit,intamplari minunate,te iubesc.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denymihaela200
3

Răspuns:

Glasul primăverii

Este o zi călduroasă de primavara . Soarele, strălucea vesel pe cer, în timp ce mângaia asfaltul rece cu razele sale , iar fluturii danseazăin adierea ușoară a vântului .

Privesc lung , la florile parfumate ce îmbogățesc tabloul artistic . În mijlocul codrului , mii de flori multicolore se iveau la tot pasul .

Ajuns într-o poieniță , zăresc copii râzând și bucurându-se de frumusețea anotimpului. Un parfum înmiresmat se simte în văzduh . O prințesă , cu un zâmbet blând îsi face simțită prezența sub copacul înflorit, printre copilași, aducând multa veselie .

Privim cu totii , imaginea mirifică ce ne este expusă, rochia minunata ; părul blond ca spicele de grâu , întâmplări minunate , avea sa aduca aceasta minunata zână .

Începem a ne juca , a ne bucura de prezența ei , muzica vesela , acompania fiecare moment de mișcare al nostru și fiecare zâmbet schițat pe față .

Strigând în cor " Primăvara , te iubesc! "

Explicație:

(am ales acel titlu deoarece primăvara , fiind un anotimp , logic nu are glas , si este o asociere neobisnuita din acest punct de vedere)

Alte întrebări interesante