Limba română, întrebare adresată de magdy4, 8 ani în urmă

redactează un text creativ după următorul plan de idei.Introducere:este început de decembrie. Cuprins:un fulg de nea ți se prelinge pe obraz.El pare o ființă minusculă și gingașă. Stai de vorbă cu fulgii de nea,care îți povestește despre lungul lui drum. Încheiere:el își cheamă frații și începe să ningă că în poveste.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biancarotaru10
19
Este început de decembrie. Zăpada încă se lasa așteptată de copiii nerăbdători să facă oameni de zăpadă, să se dea cu saniuta, să se bată cu bulgari și să facă ingerasi în zapada.
Astăzi este ziua mea si sunt foarte dezamăgită de faptul că nu a nins încă... În fiecare an era zăpadă de ziua mea...
Supărată, imi iau lucrurile și plec la o scurtă plimbare prin parc. Deodată, un fulg de ne-a nu se prelungește pe obraz. Mi se pare că este o ființă minusculă și gingașă. Atunci, au mai venit cativa și vazandu-ma suparata și surprinsă să văd un fulg mi-au povestit că au întârziat deoarece a fost un drum foarte lung. Atunci, ei si-au chemat frații și a început să ningă că în basme! Mulțumită, am inceput sa ma joc în zăpadă.
Aceasta a fost o experiență foarte plăcută deoarece am simțit că a fost că un cadou pentru mine cu ocazia zilei mele de naștere.
Sper ca te-am ajutat!!!
Alte întrebări interesante