Limba română, întrebare adresată de Paulll, 9 ani în urmă

Redacteaza un text de, 10-15 randuri, in care sa-ti exprimi opinia despre influenta pe care o au filmele pentru adolescenti in randul tinerilor de azi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madi16231
62
in ziua de azi tot mai multi elevi renunta la carti si-si pierd vremea privind filme .
 Uneori filmele au o influenta pozitiva daca este un film stiintific sau unul documentar , dar  adolescentii din prezent prefera filmele strasnice , sau cele fantastice . Atunci cind o persoana priveste un film de gen horror in subconstientul sau se "salveaza" aceste sentimente de groaza care au o influenta negativa , poti visa asa lucruri si apoi sa-ti fie frica de intuneric sau uneori iti pot distruce psihica .Acest gen de filme iti planteaza un rau in suflet pe care daca il uzi cu negativism si pesimism iti pot veni in minte ginduri de moarte sau suicid.
 Filmele fantastice iti creeaza o impresie gresita despre realitate , te face sa crezi in magie , in zine ,iar cind cineva iti spune ca aceste personaje nu exista ,iti poti pierde increderea in tine, poti deveni timid sau inchis in tine . In schimb filmele documentare te fac sa accepti viata asa cum e ea cu toate plusurile si minusurile ei . Consider ca filmele stiintifice sunt cele mai utile , dar din pacate sunt atit de plictisitoare pentru adolescenti incit nimeni nu le priveste.Filmele pot fi privite doar pentru placere , dar pentru ca sa-ti fie mai usor sa treci peste obstacolele vietii citeste carti !
(sper sa te ajute)

Paulll: mersi
Alte întrebări interesante