Limba română, întrebare adresată de pauladeea22, 9 ani în urmă

redacteaza un text,de 10-15 randuri,in care sa-ti exprimi opinia despre nevoia de libertate a animalelor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lllet
7
Dupa parerea mea , animalele sunt fiintele care te pot face mai fericit in anumite situatii , care iti pot tine companie cand te simti singur si te pot ajuta sa treci peste anumite etape ale vietii mai usor .
Animalul meu preferat este cainele . Este cel mai bun prieten al meu de 3 ani , si nu m-a tradat niciodata . El a fost singurul care m-a inteles cand prietenii mei si partintii nu au facut-o . 
Cainele meu , Rex , este un caine mai dur , care nu permite tuturor sa se apropie de el . Nu putem sta unul fara celalalt prea multa vreme . Insa , din cate am auzit , parintii mei au spus ca nu il mai pot ingriji din cauza neajunsurilor , dar nu am acceptat . In ultima vreme am auzit ca multe animale au disparut , ceea ce nu este un lucru bun . Animalele pot inlocui un prieten foarte bun . 
In final , vreau sa spun ca nu trebuie sa avem un comportament diferit fata de animale . Trebuie sa ne punem in locul lor si sa constatam ca nici noi nu am fi multumiti daca am fi tratati astfel . Animalele trebuie lasate libere . 
Alte întrebări interesante