Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Redacteaza un text de 10-15 randuri in care sa utilizezi verbe la modul imperfect si perfect compus.URGENT DAU COROANA.va rog ajutati-maaa!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eleeweleew
1
                                                Colț de rai ...

       Orizontul era închis de ramurile munților de marmură care se întindea pe zarea cerului îndepărtat. Simțeam că zbor, căci pentru prima oară-n viața mea aveam să văd un astfel de peisaj, un mic colț de rai.
       Cerul era de un albastru deschis, aproape că albise, ceea ce mi-a dat de înțeles că aveam să mă bucur de această priveliște multă vreme. Și priveam, priveam, priveam: vedeam raiul! Soarele își așeza ușor razele peste poiana din care am admirat minunățiile naturii. Era cald, și cu greu respiram din vârful munților. Păsărelele erau așa aproape, zburând în cercuri deasupra mea. A fost minunat ... ! Toate necuvântătoarele își făceau câte un locșor în poiană, dându-mi de veste că ele au fost peste tot cu mine. Priveliștea divină mă liniștea: simțeam că mi-am regăsit a doua casă: vârful Munților Bucegi.
        M-am minunat și am mulțumit Cerului pentru o astfel de excursie, o adevărată ocazie de relaxare, de destindere, de binecuvânatre...
Alte întrebări interesante
Matematică, 8 ani în urmă