Limba română, întrebare adresată de Wizard48, 9 ani în urmă

Redacteaza un text de 15-18 randuri, in care sa-ti exprimi gandurile, sentimentele, in legatura cu trecerea de la anii de gimnaziu la anii de liceu.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mada1madutza
3
Incep prin a spune ca, pe cat de mult ma infioara gandul de despartire, de colegii din gimnaziu,de cadrele didactice care mi-au fost alaturi , cu bune, cu rele ; oamenii care au ajuns sa imi fie ca o familie, pe atat de mult ma roade curiozitatea de a experimenta viitoarea mea "casa" , de a experimenta termenul de "nou" . 
Amintirile care ma vor urmari toata viata, profesorii care si-au dat silinta sa ma incarce cu diverse informatii care ma vor ajuta pe viitor, locurile speciale pe care le-am vizitat adesea in anii de gimnaziu, toate, imi vor lipsi. Desi voi lasa in urma toate aceste lucruri, ma voi axa pe urmatoarea treapta a vietii , anii de liceu. Aud adesea, ca anii de liceu sunt cei mai frumosi ani din viata, deoarece aici cunosti foarte multi oameni noi, se formeaza prieteniile, aici traiesti inca o mica parte a vietii, dar eu nu voi putea sti toate astea decat atunci cand voi trai pe propria-mi piele aceste lucruri. 
Alte întrebări interesante