Limba română, întrebare adresată de andutii, 9 ani în urmă

Redacteaza un text de 15-30 randuri tip argumentativ in care sa-ti exprimi opinia despre importanta jocului in viata adolescentilor/tinerilor!
VA ROG AJUTATI-MA UEGENT!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ofatamodesta
318
Cand auzim cuvantul "joc" ne gandim automat la copilarie (mai ales in randul celor trecuti de varsta copilariei). Jocul este o activitate domknanta in copilarie, prin care copilul se recreeaza, in care copilul traieste intr-o lume numai de el stiuta. Aceasta activitate nu este specifica doar copilului, din punctul meu de vedete, ea intalnindu-se si la adolescenti , la cei maturi sai chiar la bunici.
Oamenii s-au nascut sa se joace. Jocul este fundamental pentru existenta noastra. Joaca ne ajuta sa nr dezvoltam armonios si sa putem socializa cu alte persoane si cu sursele de energie acumulate. Jocul este descris adeseori ca modalitate de petrecere a timpului cea mai vioaie, desi de multe ori il luam in serios si putem uita in totaliatate de el.
Acesta ne ajuta sa eliberam stresul si ne conecteaza cu altii si cu lumea din jurul nostru. La trecerea dintre copilarie si maturitate/adolescenta, multi dintre noi se opresc din a se mai juca inlocuind jucatul cu munca si responsabilitatie de zi cu zi.
Dupa parerea mea, nu ar trebui sa uitam, pe langa toate trebuirile zilnice, si importanta jocului in dezvoltarea inteligentei sau chiar dezvoltarea fizica. Sper ca te.am ajutat ! :*

andutii: Merci muult!! :)
Ofatamodesta: cu drag :)
Alte întrebări interesante