Limba română, întrebare adresată de Txztb, 8 ani în urmă

Redactează un text, de 150-200 de cuvinte, în care să-ți exprimi opinia referitoare la relațiile interumane, pornind de la mesajul următoarei secvențe selectate: "Nimeni nu trăiește pentru el"
Vei primi 16 puncte pentru conținutul compunerii și 4 puncte pentru redactare .
Va rog e UUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAU COROANA !!!!!!!!!1

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinaariana
1

                   Relatiile interumane

In prezent este foarte important ca aceste legaturi interumane sa fie prezente printre noi,insa nu sunt foarte des intalnite deoarece majoritatea persoanelor sunt pe principiul ^eu trebuie sa ma descurc in viata fara ajutorul altor persoane^.

Noi,ca oameni,trebuie sa ne impartasim ideiile,sentimentele si opiniile fata de un anumit subiect dat,insa multi dintre noi refuza lucrul acesta deoarece se considera a fi pe cont propriu,lucru care uneori ii poate indeparta destul de mult de persoanele ce ii sunt alaturi.

Prin intermediul acestor relatii,oamenii sunt mult mai capabili de a percepe unele lucruri,indiferent din ce domeniu fac parte.

Oamenii trebuie sa se cunoasca,sa exploreze,sa investigheze si sa se descopere pe ei insusi,dar,nu vom ajunge la un raspuns concret si final daca nu incercam la legam relatii interumane cu alte persoane ce se afla in jurul nostru. Vointa de a te cunoaste pe tine insusi va fi o cautare fara sfarsit daca refuzi sa iei orice legatura cu exteriorul. Exteriorul nu trebuie sa fie neaparat o tara straina,exteriorul inseamna si lumea ce sta cu tine,in acelasi sat sau oras.

 Poti cunoaste multe informatii destul de interesante daca ai in permanenta o legatura cu persoane ce au trait diferite probleme in viata,oameni cu adevarate povesti de viata ce merita sa fie auzite mai departe.

 In concluzie,relatiile interumane sunt o modalitate de cunoastere,reusesti sa te cunosti mai bine pe tine insuti si ajungi sa cunosti si alte stiluri de viata.

Alte întrebări interesante