Limba română, întrebare adresată de Eena2000, 8 ani în urmă

Redactează un text de 150 300 cuvinte in care sa argumentezi daca lectura operelor literare poate sau nu sa ne apropie de noi insine. Mulțumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de monicataulescu
3

Răspuns:

Explicație:

In momentul in care lecturezi o carte, in fata ta se deschide o lume fantastica.Nestiuta de nimeni, necunoscuta tie pana atunci si in care daca inaintezzi usor si cu atentie vei descoperii personaje, fapte si locuri pe care le ai traita in viata reala.

Vei descoperii ca poti fii la fel de orgolios ca personajul din carte sau ca poti fii oricand de ajutor atunci cand trebuie.Vei descoperii o sumedenie de prietenii pe care habar nu aveai ca ii ai si care nu te vor trada niciodata, in care poti sa ai incredere oricand crezi tu fara sa stii ca te vor trada.

Prieteni muti, pe care te poti baza in fiecare moment si pe care descoperiindu- i treptat vei intelege de fapt ca asa esti tu, ca asa ai devenit omul sincer pe care ti-la dezvaluit lectura si care pana atunci nici nu stiai ca poate exista.Ai descoperit o noua pasiune :aceea de a te descoperii pe tine ca persoana si ca nu vrei sa renunti pana nu te vei descoperii pana la capat.

Si pe zi ce trece vei descoperii o persoana noua care ia nastere odata cu fiecare personaj pe care il intalnisti odata cu calatoria ta prin lumea magica a cartilor.

Un personaj carepare sa spuna de fiecare data:Hai cu noi si vei descoperii lucruri minunate, te vei descoperii pe tine!

Alte întrebări interesante