Limba română, întrebare adresată de adelinastroe145, 8 ani în urmă

Redactează un text de 150-300 de cuvinte in care sa argumentezi exprimarea sentimentului de dragoste in scris sau oral.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
16
Dragostea este singurul sentiment care te face sa te simti in al 9-lea cer, te arunca in cele mai adinci prapastii a suferintei, si nu te tine niciodat in Echilibru, insa viata fara doagoste ar fi fara sens"
Dragostea e ca marea-iti poate oferi o calatorie superba, dar si un adevarat naufragiu. Dragostea e a 8-Dragostea e un drog! odata gustat, devii dependent!
Scapare nu este happya minune.
Dragostea e aerul, sangele si apa ce-ti da viata. Ea e religia suprema a psihicului... Ea e fructul nebuniei, geloziei si pasiunii la un loc - un hibrid!
Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta adiqa viata...
ubirea inseamna incredere, daruire, dar totodata si cea mai mare durere care-ti poate fi provocata in interior. La intrebarea „iubesti?", sunt atat de putini care pot raspunde sincer, incat nu cred ca ar incapea nici macar intr-un saculet. Pentru ca multi se tem sa nu sufere, putini stiu sa iubeasca cu adevarat. Dureros este faptul ca lumea refuza sa mai creada in iubire adevarata in zilele noastre si este un sentiment prea pur si prea frumos pentru a fi inlaturat, toti avem nevoie de dragoste, toti simtim nevoia sa iubim, sa credem in culorile curcubeului, in lumina orbitoare a soarelui si in vrajile noptii. Tine minte caci atunci cand te vei indragosti cu adevarat, iti va cadea drag un suflet si nu o simpla imagine.
Dragostea e curcubeul dupa ploaie, picaturile de roua de pe petalele sufletelor celor ce o simt, aripile care te fac sa zbori si sa simti ca ai tot aurul din lume si ca esti cel mai intelept om de pe pamint, si ca ai destul forte ca sa faci tot ce iti doresti.

madalinagampep5hj3g: Compunerea este frumoasă, dar nu respectă cerința. Se specifică foarte clar că este vorba de o argumentare. Pașii argumentării lipsesc.
marinaadelina12: o am eu cum trebuie
erikaalexandra95: imi poti da si mie compunerea corectă?
Mirow: Are cineva compunerea corecta??!
Alte întrebări interesante