Limba română, întrebare adresată de patruclaudiu83, 8 ani în urmă

redacteaza un text de 150 de cuvinte in care sa argumentezi cum poate corectitudinea și optimismul să ne ajute in devenirea noastră că oameni. va rog am nevoie acum va rog mult​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Salut!

Corectitudinea este calitatea noastră de a fi corecți și drepți.Aceasta ne ajuta în viața de zi cu zi si este foarte esențială.Trebuie să ne purtam frumos pentru a dovedi că îi respectăm pe cei din jurul nostru.Corectitudinea ține de un comportament corect si adecvat.

Optimismul este atitudinea noastră si cu care avem incredere in noi.In toate situatiile se gaseste un deznodământ pentru noi.Optimismul poate fi un concept în care spunem "binele învinge raul".

Optimismul este atitudinea pe care noi o luam ca statut pozitiv.Vezi oportunitati acolo unde altii vad doar piedici. Unde privesti o problema este esential pentru rezolvarea ei. Daca vezi doar obstacole peste tot, vei ajunge mult mai greu la capatul drumului (la destin)

Succes!

Răspuns de ImAndreea10
8

Explicație:

ღSalutare!ღ

Corectitudinea și optimismul

Corectitudinea și optimismul sunt doua calități ale noastre foarte importante.

Sa începem cu corectitudinea.Ei bine,corectitudinea este una dintre cele mai importante calități ale noastre,după părerea mea.Sa fii corect întotdeauna este bine!De exemplu,la jocuri consider că nu trebuie niciodată să plagiezi.Trebuie sa fii corect față de ceilalți jucători!Eu, personal țin foarte mult la corectitudine indiferent de situație.Asa învățăm să devenim mai drepți și corecți și atunci când vom fi mai mari.

Cât despre optimism,putem spune că este foarte important sa avem încredere în noi și să credem indiferent de situație că putem!Chiar dacă primim din partea oamenilor rai jigniri sau alte lucruri de acest gen este bine sa le evitam.Trebuie sa trecem peste multe obstacole in viața și să important este sa nu cedam."Fă-ți din visuri vasle și insula va ieși la lumină!"Crede in tine și vei reuși!

In concluzie,optimismul cât și corectitudinea sunt doua calități foarte importante care ne ajuta în devenirea noastră ca oameni!

Succes!!;)

Alte întrebări interesante