Limba română, întrebare adresată de Catyna, 9 ani în urmă

Redacteaza un text de 50-80 de cuvinte , in care sa folosesti urmatoarele strucuri: la inceput, la un moment dat, apoi , in final.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de viogeoionut
0
La inceput am plecat intr-un grup destul de numeros. La un moment dat, unii dintre excursioniști au încercat alte trasee, si ne-am despărțit . Apoi ploaia torențiala ne-a obligat sa ne refugiem intr-un acoperiș improvizat sub crengile groase ale brazilor. Ploaia s-a oprit la fel de repede cum a inceput , si am pornit iarăși pe cărările șerpuite ale muntelui .In final, am terminat minunatul traseu, am avut parte de aventura dar am legat si noi prietenii .
Răspuns de extremegoku1
1
                                                 Intamplarea mea
Sa va prezint povestea mea.LA INCEPUT am crezut ca e o gluma proasta, si ca calculatorul isi bate joc de mine, pe un joc, LA UN MOMENT DAT, imi apare o imagine mare in fata si imi scrie in engleza "Error!!", pe atunci eram mica si nici engleza nu prea stiam, noroc de fratele meu! APOI, dupa ce mi-am chemat fratele sa rezolve problema, eu crezand ca am stricat calculatorul, mi-a explicat el ca "Erorr!!" e in limba engelza si ca inseamna "Eroare!!", IN FINAL am inteles ca nu am stricat nimic si m-am calmat!!
P.S.cuvintele scrise cu majuscule sunt cuvintele pe care trebuia sa le folosesc!! 
Sper ca te-am ajutat!!
Alte întrebări interesante