Limba română, întrebare adresată de zahariac978, 8 ani în urmă

redacteaza un text de 60-100 de cuvinte in care sa ti exprimi opinia despre urmatoarea afirmatie: ,,Amintirile din copilărie sunt pline de detalii,de emotii,senzatii"​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iustinianusdumitresc
7

Din punctul meu de vedere, afirmatia este una plina de adevar. Bunicii sunt un dar minunat pentru toata lumea si din pacate unii copii au ramas fara ei.

In primul rand, bunicii sunt intelepti, inteligenti si au mereu sfaturi bune pentru tine, cand ai nevoie de ajutor.

In al doilea rand, bunicii te vor indragi mereu, iti vor citi povesti, iti vor gati bunatati si vor fi mereu langa tine, cand esti suparat pe parinti sau cand acestia sunt prea ocupati.

In concluzie, da, sunt norocosi cei care au avut bunici in copilarie, de care sa se bucure!

Răspuns de marinelailasi
2

Răspuns:

In opinia mea, depinde de memoria fiecărui copil dacă amintirile lor sunt pline de detalii, emoții sau senzații.

In primul rand, un copil este mult mai atent la detalii și observa mult mai bine decât un adult lucrurile mici, despre care cei mai învârtă ar zice ca nu contează, astfel ei putând sa își amintească mult mai ușor aceste lucruri. Ca de exemplu, amintirile fratelui meu mai mic sunt mult mai pline de detalii în comparație cu ale mele.

In al doilea rand, s-ar putea ca aceasta afirmație sa nu fie tocmai adevărată deoarece acel copil e posibil sa uite foarte ușor ceea ce tocmai s-a întâmplat în viata lui, acest lucru nemaiputând sa afirme acea propoziție.

In concluzie depinde de fiecare copil în parte dacă amintirile lor sunt sau nu pline de detalii, emoții și senzații.

Alte întrebări interesante