Limba română, întrebare adresată de CodrinBRADEAD, 8 ani în urmă

Redacteaza un text de 80-100 cuvinte despre bucuria de a lucra si de a crea impreuna.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Zoromt409
9
Cel mai placut sentiment este acela de a lucra intr-o echipa. De cate ori ati facut un proiect pentru scoala nu vi s-a parut ca treaba pe care o aveti de facut parca e mult mai usoara comparativ cu momentele in care nu sunteti pusi sa lucrati intr-o echipa. Nu doar ca sarcinile se împart la mai multi, dar si bucuria cu care lucram impreuna cu prietenii nostri cântărește mult in placerea de a lucra la un proiect.
Lucratul impreuna ii face pe oameni sa socializeze mai mult si pe copii, care nu prea mai au timp sa se intalneasca sa faca acest lucru mai des. Oamenii care fac un sport deasemenea simt mult mai bine bucuria de a lucra impreuna. Echipa care e mereu acolo pentru tine si tu care deasemea esti acolo pentru ei. Fiecare membru al unei echipe este important in acea echipa si fara el acea echipa nu ar fi completa.
Sunt multe exemple de lucru in echipa care pe oameni ii face sa se simta bine. Fie ca este o munca impusa sau o activitate facuta in timpul liber oamenii mereu vor fi mult mai receptivi la ce au de facut decat daca ar face-o singuri.
Alte întrebări interesante