Limba română, întrebare adresată de brutaninja, 8 ani în urmă

redacteaza un text de cel putin 150 cuvinte in care sa prezinti un obiectiv turistic pe care l ai vizitat folosind descrierea ca mod principal de expunere.
Va rog este urgent. dau 80 de puncte si dau coroana daca imi place cum este facuta:).​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lamultiani09
10

(in jur de 160 de cuvinte)

în vara anului 2014 am fost împreună cu bunicii mei în Maramureș Maramureșul este un loc plin de locuri de vizitat cum ar fi Cimitirul Vesel Cascada Cailor insa din tot Maramureșul am găsit un loc foarte frumos încât chiar și acum aș merge este vorba despre Mocănița. din câte am înțeles Este foarte greu să prinzi un bilet așa ziceau cei care locuiau în acea zonă m-am suit împreună cu bunicii mei în tren și am început să mergem și acum simt vântul trecând un pe lângă urechile goale foșnetul frunzelor bătute de vânt sunetul făcut de camera foto cursul apei.

Recoman sa merge cu Mocănița pentru că chiar vezi lucruri pe care îi mai greu le găsești în alte zone dar dragi români decât să vă petreceți vacanțele în Maldive eu va spun că tot mai frumos este să mergeți să vizitați ceva în România țara noastră cea de preț căci are niște lucruri mult mai frumoase decât ați crede Nu scoateți răul și defectele ci scoateți frumusețile României la iveală

Anexe:

ghost21: ms
Alte întrebări interesante