Limba română, întrebare adresată de alaramaria777, 7 ani în urmă

Redacteaza un text, de cel putin 150 de cuvinte, in care sá argumentezi dacà un cadou este sau nu expresia iubirii pe care i-o porti cuiva. Vei avea in vedere ca in textul tau sã formulezi o ipoteza/opinie, douá argumente, ambele sustinute prin câte un exemplu din poezia sa ne Jacem daruri de Nina Cassian si din articolul de pe blog si prin cate un exemplu din experienta ta personalã sau de lecturã. in final, formuleazã o concluzie.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elenavalentinastan
6

Răspuns:

Opinia mea este că oamenii își pot exprima iubirea și printr-un mic cadou, gestul contează și cel mai important nu contează cantitatea ci calitatea mai ales daca îți face cadou o persoana pe care o placi și pe care o iubești.

În primul rand o persoana face cadouri pentru ca, vrea sa scoată un zâmbet de la persoana respectiva și sa crească inima în ea de fericire, în al doilea rand dacă nu simți sa faci cadouri și doar ești obligat/ă mai bine nu faci acel cadou, nu îi bine sa te gândești, îi cumpăr ceva acolo sa fie și gata, trebuie sa te străduiești sa fie cât mai frumos și sa-l dăruiești cu sufletul, Acel ,,frumos'' nu consta doar în bani mulți, ci și în gestul tău frumos pe care vrei sa-l faci unei persoane importante pentru tine.

Concluzia e că nu trebuie sa faci cadouri fiind obligat sau sa-l faci acolo sa fie, îl începi cu răbdare și îl sfârșești cu inima. Sper că te-am ajutat!!


zghsgsgska: Perfect
elenavalentinastan: ❤️❤️
dutzu5009: e bun pentru clasa a 6-a,nu incerc sa fiu rautacios ci doar raspunsul a fost partial gresit
zghsgsgska: Ba dutzu cand te prind..
dutzu5009: ma iei in brate? nu mersi
elenavalentinastan: Mulțumim că ne-ai spus dragă ,,dutzu", data viitoare să n-o mai faci!
Alte întrebări interesante