Limba română, întrebare adresată de stanicidaris18, 8 ani în urmă

redacteaza un text de cel puțin 150 de cuvinte in care să promovezi frumusetile romaniei si care sa conțină o secventa descriptiva si una explicativă
va rog frumos dau funda si coroană ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CuanticMan
9

Răspuns:

Frumusetea este gasita oriunde.

Natura este ceea ce ne inconjoara, misterioasa si plina de surprize.

Raul ce oglindeste tot peisajul artistic, cerul senin, animalutele speriate ce fug dintr-o parte in alta, copacii ce se leagana usor. Acestea dau o cantitate foarte mare de dragoste, pe langa frumusetea lor, ele sunt si folositoare.

Frumusetea este exprimate prin aerul curat si racoritor, umiditatea din padure care ne face sa ne simtim in alta lume, vantul care ne ofera andrenalina.

Diversele specii de plante care aduc frumusetea naturii constituie la estetica acesteia, prin paletele de culori predominante din natura, o paleta predominanta verde, cu flori care mai de care colorate, fac natura sa para mult mai frumoasa.

, prin paletele de culori predominante din natura, o paleta predominanta verde, cu flori care mai de care colorate, fac natura sa para mult mai frumoasa.De aceea ea este misterioasa si plina de surprize, si prin aerul ei misterios o face sa fie foarte superba.

Frumuseţea de la natură dăinuie până la moarte.

Explicație:


stanicidaris18: mersi
Alte întrebări interesante