Limba română, întrebare adresată de gabiigabriella91, 8 ani în urmă

Redacteaza un text de cel putin 150 de cuvinte in care sa iti prezinti punctul de vedere fata de relatia dintre tine si colegii de clasa,pornind de la intrebarea:"Este vorba despre o prietenie adevarata intre noi?"

URGENT!!!DAU COROANA!!​​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de serena007
1
Înainte sa fie starea de urgenta și sa facem școala online, nu consideram
colegii de clasa sau colegii de la școala prietenii mei adevărați, după ce s-a instaurat starea de urgenta am obs cât de mult ma ajuta colegii de clasa/școala. Relația dintre mine și ei este una buna și ne înțelegem minunat. Ei m-au ajutat foarte mult sa trec peste lucrurile rele din viața mea și de asta le mulțumesc din suflet, nu ii voi uita niciodată. Îi consider fratii mei. ( dacă sunteți in regula și ok)


După părerea mea nu este vorba neaparat despre o prietenie adevarata, deoarce nu ne ajutam și nu ne susținem decât in cazurile de colectiv, dar dacă este o întâmplare care necestita ajutorul întregii clase asupra unui singur copil acesta este văzut rău. Este o cumintate cam toxica si îmi pare rău ca trebuie sa spun asta. Aici sunt copii care se integrează mai greu dar sunt văzuți urat si acest lucru nu-mi place deloc. Nu ne acceptam diferențele și asta e unul dintre cei mai rele lucruri. După părerea mea ar trebui sa fim mai uniți și sa fim un colectiv mai strâns
Alte întrebări interesante