Limba română, întrebare adresată de KenoX01, 8 ani în urmă

Redacteaza un text de minim 150 de cuvinte, in care sa argumentezi daca profesionalismul librarului poate sau nu influenta succesul unei librarii.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de piticot1661
29

Răspuns:

Cred că profesionalismul își pune amprenta in orice domeniu., deci și profesionalismul librarului poate influenta succesul unei librarii.

Pentru aceasta, librarul trebuie să aibă niste calități .Una dintre calități cred că este interesul său și răbdarea de a discuta cu cititorul pentru a-i înțelege preferințele literare sau nevoile informaționale.

O alta calitate a sa trebuie sa fie modul de a discuta cu cititorul.El trebuie să se facă plăcut , să aibă o exprimare corectă și să susțină cu argumente recomandarea unei cărți pentru a fi vândută. Având contact cu cititori de toate categoriile și genurile de lectură , trebuie sa fie un om informat și să aibă apacitatea de a purta discuții pe înțelesul fiecaruia.

Își poate organiza ambientul.astfel încât să atragă atenția vizitatorilor în mod plăcut și util , atat ca aspect , cât și ca informatie:.expoziții.de carte, panouri expozitive cu informații despre aniversarea sau comemorarea unor autori, organizarea unui spațiu atractiv cu cărți pentru cei mici .Depinde de creativitatea librarului și de pasiunea cu care isi face meseria.

Cinstea, corectitudinea și responsabilitatea sa sunt calități care contribuie la prezentarea lui ca bun profesionist , sporind șansele de succes ale librăriei.

Așa am gândit eu această temă.

Succes!

Alte întrebări interesante