Limba română, întrebare adresată de andreea52039, 8 ani în urmă

Redactează un text de minimum 150 cuvinte, în care să argumentezi dacă o pasiune apărută în
adolescenţă se poate menține sau nu de-a lungul întregii vieţi, raportându-te atât la informațiile din
fragmentul citat, cât și la experiența personală sau culturală.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biabiafa
1

desen

Explicație:

Desenul este pasiunea mea de mică in curând fac 4 ani de artă.Imi place sa desenez in mare parte natură.Acest lucru il moștenesc de la mama.Desenul e ceva frumos și calm trebuie sa ai răbdare cu carul.Și să fi cugetat.

Răspuns de melaniap37owfdms
3
In opinia mea, prin pasiunea dobândită încă din adolescenta ne regăsim pe noi înșine, abia atunci descoperim cine suntem și ce ne place sa facem cu adevărat.
In primul rând, pasiunea dobândită în adolescenta “înflorește” pe parcurs dobândit și mai multă experiența , ajungând la performanța. Pasiunea ne poate ajuta sa ajungem pe culmile succesului dacă ne dedicam in mare parte din timp ei. Fiecare dintre noi avem o pasiune, fie descoperită, fie nedescoperită, însa, mai devreme sau mai târziu cu toții ne vom descoperii pasiunea aflându-ne pe noi înșine.
Pasiunile pot varia de la persoana la persoana, nu toți putem avea pasiuni comune, deoarece unora le place să deseneze, altora să cânte, aflând ca nu toți suntem buni în toate și avem o pasiune aparte, la care suntem foarte buni.
In al doilea rând, pasiunea poate fi menținută de a lungul vieții, deoarece ne ajută la performanța, la o îmbunătățire a personalității noastre, ne poate ajuta sa vedem viața dintr o alta perspectiva, din perspectiva artei, ceea ce e un lucru aparte. Prin pasiune ne putem refugia, ne putem consola și ne putem dezvolta imaginația cât mai frumos, așa cum reiese și din testul citat: ( aici pui tu fragmentul).
In concluzie, pasiunea e un lucru esențial in viața omului, și odată dobândită ea este menținută de a lungul vieții.
Alte întrebări interesante