Limba română, întrebare adresată de mtoader4303, 7 ani în urmă

Redacteaza un text de minimum 150 de cuvinte, in care sa argumentezi daca este sau nu utila documentarea inaintea vizitarii unei metropole culturale, raportandu-te atat la informatiile din fragmentul extras din lucrarea "Hornicul si cantecul varstelor" de Lucian Blaga, cat si la experienta personala sau culturala. 100 DE PUNCTE SI INIMIOARA.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de qnodop
1

Răspuns:

Documentarea inaintea vizitarii unei metropole culturale este cu siguranta utila. Cu ajutorul acesteia, turistul va fi mai bine informat si pregatit inaintea calatoriei si va cunoaste mai multe despre cultura si traditiile locului. De asemenea, poate lua decizii informate cu privire la modul in care vor fi dedicate zilele in acel loc, potrivindu-le necesitatilor si intereselor sale.

Este evident ca acest lucru este demonstrat si prin fragmentul extras din lucrarea "Hornicul si cantecul varstelor" de Lucian Blaga, in care este descrisa situatia unui individ care nu a luat in considerare documentarea inaintea calatoriei: "incapatanarea gresit stapani pe el, s-a intors la satul sau fara a fi vazut vreun mare monument al metropolei, fara a fi auzit vreun cantec traditional, fara a gusta vreun fel traditional de mancare".

In concluzie, inainte de a vizita orice metropola, documentarea este esentiala pentru a se bucura de cultura si traditiile sale, implicandu-se activ in experienta de calatorie. Prin documentarea inainte de a calatori, aceasta experienta poate fi una bogata in informatii, atat culturale cat si reale, care ne poate marca viata si ne poate asigura memoria incantatoare a calatoriei.


qnodop: ??
Alte întrebări interesante