Limba română, întrebare adresată de alexandrastann28, 8 ani în urmă

Redactează un text de minimum 150 de cuvinte in care sa argumentezi dacă exista sau nu oameni care schimba viața celorlalți. Punctul B și sub 2

Anexe:

gociaandreea: 5 pct pt atata?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gociaandreea
95
si continuarea:
acestia sunt implicati in unele schimbari din viata celor ce ii urmaresc. In actualitate, fiecare dintre noi este influentat de alti oameni, toate deciziile sunt inspirate de la cei pe care ii urmarim si ne ofera incredere
In concluzie, o persoana poate schimba viata celorlalti contribuind la transformarea personalitatii acestora, oferind sfaturi si indrumari spre dobandirea prioritatilor definitive capabile de a cladi propriile nevoi.
Anexe:

gociaandreea: sub 2
In fragmentul dat se observa prezenta autorului prin didascalii avand rolul de a evidentia gesturile personajelor. Textul surprinde in prima parte detalii cu privire la decorul scenei "in dreapta, o masuta.." si timpul actiunii "spre seara" .
gociaandreea: Adresarea lui Grigore catre Daria sugereaza indoiala acestuia cu privire la afirmatiile facute de Daria despre doamna Procopiu. Autorul intervine printr-o indicatie scenica "(arata spre prietena)" care suprimde gestul personajelui Grigore in discutia despre "Prietena mica si foarte grasa"
gociaandreea: coroana macar???
Sergiu18M2: Multumesc
Alte întrebări interesante