Limba română, întrebare adresată de nicoletariza03, 8 ani în urmă

Redactează un text de minimum 150 de cuvinte în care să argumentezi Dacă este sau nu este importantă cunoașterea istoriei orașului natal​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alee95
6

Orasul natala este locul în care ne petrem copilăria. Copilăria este cea mai frumoasa amintire pe care o vom avea cand vom fi mai mari. Cunoașterea Istoriei orașului natala este una importanta deoarece, asa putem cunoaște un loc mai bine. Un loc prin care poate nu am mers niciodată, chiar dacă noi locuim în acest oraș de ani de zile. Pe lângă faptul ca trebuie sa ne cunoaștem foarte bine istoria orașului natal trebuie sa mai știm și conducătorii, cautam pe internet, în diferite carti sau intrebandu-ne parintii. Afland aceste informații din diferite surse vom reuși ,atunci când vom fi mai mari, sa le povesti și copiilor și nepoților noștri despre Istoria Orasului Natal.

Sper ca te-am ajutat. Nu știu exact cate cuvinte sunt și imi pare rau dacă am mai greșit cate un cuvânt,doar ca am încercat sa ma grăbesc, pentru a iti putea preda răspunsul cat mai repede. Dacă nu sunt 150 de cuvinte(aproximativ 15 randuri) ,mai poți aduga tu cate ceva despre orasul în care locuiesti tu. Imi cer scuze din nou dacă am greșit ceva și unde nu intelegi imi poti scrie și te voi ajuta.

Alte întrebări interesante