Limba română, întrebare adresată de costandachemariana, 8 ani în urmă


Redacteaza un text de minimum 150 de cuvinte, in care sa argumentezi daca relatia dintre un dascal si elevii sai poate influenta sau nu destinul acestora din urma.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anabadea42
3

Răspuns:

Relatia dintre un dascăl și elevii lui este foarte importantă. Poate te întrebi de ce,iar în următoarele vorbe am sa iti spun. Elevii au nevoie de înțelegere și de încurajare din partea unui profesor, dar dacă nu primesc aceste conditii vor crede ca nu sunt buni de nimic, ca ei nu pot înțelege ce li se preda deoarece sunt inferiori celorlalți elevi. Rezultatul acestui mod de învățare poate afecta sănătatea mintala a elevului. Dacă dascalul vede ca elevul nu înțelege, trebuie sa găsească o metoda de explixare pentru ca acesta sa înțeleagă, iar dacă copilul pricepe ce i s-a predat va fi mândru de sine.


costandachemariana: Multumesc! costandachem1 pe ig
anabadea42: explicare ** scuze :)
costandachemariana: Mersi!
anabadea42: cpl =)
Răspuns de madalina200972
3

Răspuns:

dascalul este foarte important pentru elevii sai.

dascalul este foarte important pt elevii sai pt ca elevii isi pot influenta destinul din urma acestora.

daca dascalii sunt ca niste idoli pentru elevi desigur.pentru ca niste elevi sa isi influențeze destinele in urma dacalilor , dascalii trebuie sa deie un exemplu frumos de urmat .relatia dintre un dascali si elevi trebuie sa fie drept exemplu pentru ceilalti scolari.cind copilul iese din scoala sa isi aminteasca ce profesor bun a avut.elevul trebuie sa ieie drept exemplu de la profesor/i. Cind dascalii sunt indragiti de elevi relatia dintre ei e mai buna si elevii invata mai bine. Daca dascalul da un exemplu drept de urmat elevii vor vrea ca in viitor sa fie si ei profesori la rindul lor si vor iubi mai mult scoala .dascalul trebuie sa iti fie ca un prieten .

Dascalii trebuie sa isi iubeasca elevii si sa fie un exemplu frumos pentru ei caci relatia dintre un dascal si elevii lui poate influenta destinul acestora din urma .

Sper ca te-am ajutat.

COROANA ? TE ROG.

Alte întrebări interesante