Limba română, întrebare adresată de dariaaelenaa2006, 8 ani în urmă

Redactează un text de minimum 150 de cuvinte in care sa argumentezi că iubirea este un sentiment afectiv deosebit al fiecărui om​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariaamcc22
0

Răspuns:

Da,consider ca iubirea este un sentiment afectiv deosebit al fiecarui om deoarece iubirea diferta de la persoana la persoana si in plus aceasta este foarte rara in zilele de azi.

In primul rand,iubirea este un sentiment complex, manifestat prin afecțiune puternică.Biblia descrie dragostea ca fiind îndelung răbdătoare, plină de bunătate, nu este invidioasă, nu se laudă, nu se mândrește, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul.

In al doilea rand iubirea este senimentul afectiv deosebit de la om la om deoarece la randul nostru si noi avem sentimente si exeriente diferite de alte persoane.De exemplu,eu am intalnit in putina mea durata de viata pana in ziua de azi un baiat/o fata pe care l-am/am iubit/iubit-o enorm,dar el/ea la randul lui/ei nu. De aceea iubirea este un sentiment afectiv deosebit al fiecarui om.

In concluzie,da,iubirea este un sentiment afectiv al fiecarui om!

Nu stiu exact cat de corect este,dar sper sa te ajute!

Alte întrebări interesante