Limba română, întrebare adresată de buzzcs, 8 ani în urmă

Redacteaza un text de minimum 50 de cuvinte ,in care sa argumentezi daca proiectele personale merita a fi amanate sau nu pentru realizarea unor proiecte colective,raportandu-te atat la informatiile extrase din textul dau ,cat si la experienta culturala sau personala textul este : https://imgur.com/a/OKpnGFy

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valdanet
5

Argumentare dacă proiectele personale merită a fi amânate sau nu pentru realizarea unor proiecte colective

Eu cred că merită amânarea unor proiecte personale pentru realizarea unor proiecte colective dacă sunt argumente.

De exemplu, un argument ar fi acela că, dacă aș participa la un proiect colectiv, aș avea mai mari satisfacții decât dacă m-aș ocupa singur de al meu, așa cum a spus în articol Florin Lăzărescu despre festivalul FILIT de la IAȘI.

Totuși, după efectuarea în comun al unor proiecte, succesul nu ar mai fi doar al meu, așa că depinde de natura proiectului colectiv, în sensul dacă îmi aduce sau nu beneficiile pe care eu le-aș dori.

Pentru mine, amânarea unor proiecte personale nu ar fi o problemă, dacă ele pot fi realizate mai târziu și dacă prin amânare, eu nu pot pierde anumite oportunități benefice.

În concluzie, eu cred că depinde și de proiect, însă hotărârea trebuie luată cu multă chibzuință, pentru a nu pierde ceva important pentru mine, dacă m-aș ocupa doar de proiecte colective.

Mult succes!

Anexe:

buzzcs: Multumesc frumos !
Valdanet: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante