Limba română, întrebare adresată de anamoldovan44, 8 ani în urmă

Redacteaza un text descriptiv,de minim 100 de cuvinte, in care sa prezinti perceptia ta asupra scolii on-line. Numeste cele mai frumoase experientepe care le-ai avut,cele mai neplacute ,cateva avantaje si cateva dezavantaje pe care le-ai resimtit in aceasta perioada.
Dau coroana!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bancilagfganea
1

Titlu:Școală on-line

Tocmai ce a trecut perioada școlii on-line si acum putem merge insfarsit,după mult timp,la scoala.

Eu consider că scoala facuta on-line vine cu avantaje,dar si cu dezavantaje.Cateva din avantajele ei sunt:nu mai trebuie sa ne trezim chiar atat de devreme,profesorii ne pot pune schita lecției pe ecran si nu ar mai trebui sa ne-o dicteze,daca profesorii dau sharescreen noi putem vedea forte bine ceea ce scrie pe tabla interactivă și de asemenea pot vedea cu adevarat cine isi face tema si cine nu deoarece temele trebuie încărcate întotdeauna în adservio.

Desigur,aceasta nu are doar avantaje,ci are si dezavantaje,cum ar fi:majoritatea copiilor stau cu camera oprita,nu scriu lecțiile,nu sunt atenti,copiaza la teste si chiar nu intra la ore.

Eu personal am avut o experiență foarte frumoasa in timpul școlii on-line.Am invatat foarte mult deoarece stiam ca a doua zi vom da test si am luat cea mai mare nota din clasa la (scrii o materie la care esti buna),însă am avut si o experiență neplăcută cand mi s-a luat internetul fix cand aveam un test foarte important.

Cu toate acestea mie mi-a placut foarte mult cand am facut scoala on-line si a fost o experiență plăcută.

Alte întrebări interesante