Limba română, întrebare adresată de magdairina, 9 ani în urmă

Redacteaza un text despre o zi de 1 aprilie petrecta la scoala in care sa folosesti urmatoatele cuvinte si expresii :intr-o;sa;s-a;ne-am;test ;apoi;in cele din urma .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ChineliMaria2006
18
                                                 Ziua pacalelilor

Intr-o dimineata m-am trezit mai fericit(a) ca niciodata, era 1 aprilie, ziua mea preferata. M-am dus in bucatarie, am mancat ceva apoi m-am imbracat si am plecat cat de repede am putut spre scoala, desi era abia ora 07:25. 
Am ajuns la scoala si m-am decis sa-i pun profesoarei un sarpe de jucarie pe catedra sa. 
Cand am intrat in clasa profesoara era deja acolo, iar dupa ce am venit toti ne-a spus sa scoatem o foaie de hartie si sa dam un test din ce am invatat. 
Toti ne-am speriat foarte tare, iar profesoara a inceput sa rada, spunandu-ne ca a fost o farsa. S-a amuzat de acest moment toata ziua.
In cele din urma le-am facut farse tuturor si am plecat acasa razand de reactia acestora.


Sper ca te-am ajutat!
Succes!
Răspuns de Leonard
10
O zi amuzantă

Nu pot uita ce mult ne-am distrat anul trecut pe 1 aprilie, ziua păcălelilor! Copiii din clasa noastră s-au înțeles cu cei din clasa alăturată să ne mutăm noi în băncile lor și ei să treacă în băncile noastre. Zis și făcut!
La noi a intrat doamna profesoară de engleză. A făcut prezența și s-a mirat foarte mult că toți elevii erau absenți, deși clasa sa era plină de elevi.
La cealaltă clasă, a intrat doamna profesoară de religie. I-a privit lung și le-a spus că nu îi cunoaște.
Într-o secundă, amândouă și-au dat seama de gluma noastră, dar s-au prefăcut că totul e în regulă. Apoi, doamna profesoară de engleză ne-a spus:
- Scoateți o foaie albă de hârtie. Veți da un mic test.
În cele din urmă, după ce am râs cu toții, ne-am întors la băncile noastre și ne-am văzut de lecții.
Alte întrebări interesante